20-21.04.2024
Прага
Головна
Положення Кубку "Різдвяний Дніпро" - 2010 PDF Друк e-mail
Автор ФНХУ   
Понеділок, 21 грудня 2009, 02:23

Положення

про спортивні змагання з хокею на столі

Кубок "Різдвяний Дніпро"

1. Головна мета, час та місце проведення

1.1. Головною метою змагань з хокею на столі Кубок "Різдвяний Дніпро" (далі - змагання) є залучення громадян міста різного віку і статі до активного відпочинку, фізичної культури і спорту, і настільного хокею, як одного з різновидів такої діяльності.

1.2. Змагання проводяться раз на рік, в перші числа січня місяця, в місті Дніпропетровську.

1.3. Наразі змагання набувають статусу традиційних (раніше вже проводились 06.01.2008 р. та 03.01.2009 р. в м. Дніпропетровську).

1.4. Чергові (треті за ліком) змагання буде проведено 03 січня 2010 року у приміщенні спортивного комплексу Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" (адреса: м. Дніпропетровськ, вул. Щорса, 8).

2. Спортивний турнір

2.1. Спортивний турнір є головним заходом змагань.

2.2. За результатами змагань під час турніру визначаються і відзначаються переможці в особистому заліку серед гравців наступних категорій:

- серед гравців без обмеження статі і віку (відкрита категорія),

- серед гравців-дівчат і жінок без обмеження віку,

- серед гравців-чоловіків у віковій групі до 18 років (юніори),

- серед гравців-чоловіків у віковій групі понад 40 років (ветерани).

2.3. Хід змагань регулюється цим Положенням та окремо виписаним Регламентом змагань.

3. Організатори

3.1. Організаторами змагань є гравці м. Дніпропетровська і СК "Велика Січ" за підтримки Дніпропетровської обласної організації ФСТ "Динамо" України.

4. Робочий орган

4.1. Для забезпечення якісної підготовки і проведення спортивних заходів організаторами, з числа уповноважених представників, утворюється робочий орган змагань: Оргкомітет.

4.2. Оргкомітет змагань зобов’язуються:

забезпечити учасників ігровим інвентарем,

забезпечити на час проведення змагань приміщення: світле, тепле, із вентиляцією,

створити умови для роботи працівників ЗМІ та забезпечити їх необхідною інформацією,

підвести підсумки змагань, відзначити переможців і призерів,

оцінити організацію проведених змагань та скласти протокол щодо їх проведення,

подати остаточні офіційні результати змагань до опублікування на веб-сайті Федерації настільного хокею України (ФНХУ) та Міжнародної федерації хокею стола (ITHF).

4.3. Контроль за правильністю внесення результатів під час змагань покладається на Оргкомітет і гравців-учасників змагань. Кожен гравець має право перевірити статистичні дані і результати кожного з етапів змагань після їх оголошення, та за наявності похибки в підрахунках чи інших помилок, до початку наступного етапу змагань повідомити організаторів для завдання правок.

5. Учасники

5.1. Учасниками змагань є окремі громадяни, фізичні особи - гравці аматори і фахівці хокею на столі, без обмежень за статтю і віком.

5.2. Усі гравці приймають участь у змаганнях на безкоштовній основі.

5.3. Кожний гравець своєю участю в змаганнях підтверджує свою згоду дотримуватись цього Положення,.

5.4. До змагань не допускаються особи, що поводять себе неадекватно, виявляють неповагу, грубість чи агресію до гравців або глядачів, а також особи, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних речовин.

5.5. Контроль за правильністю внесення результатів під час змагань покладається на учасників змагань. Гравець має власноруч перевірити розрахунки, після їх висвітлення, та, у разі недостовірності в підрахунках, чи інших помилках, до початку наступного етапу змагань повідомити організаторів змагань для завдання правок.

5.6. Усі спірні спортивні моменти під час будь-якого із матчів вирішуються на місці головним суддею змагань.

5.7. Гравці зобов’язуються:

під час реєстрації надати правдиву інформацію щодо своїх прізвища, ім’я, по-батькові, дати народження, статі;

під час змагань не втручатися в дії суддів;

не палити та не вживати алкогольні напої в місці проведення змагань;

не демонструвати у будь-якій формі неповажного ставлення до суперників, глядачів та організаторів змагань.

6. Реєстрація гравців

6.1. Гравці, що бажають прийняти участь у спортивному турнірі мають подати заявку, зареєструватись і акредитуватись в Оргкомітеті змагань.

6.2. Заявка на участь у змаганнях подається кожним гравцем особисто шляхом заповнення спеціальної форми, розміщеної на інтернет-сайті ФНХУ за адресою:www.boardhockey.org.ua, або у довільній формі на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , чи телефоном за №№ 380975200991, 380504204759.

6.2. Реєстрація гравців завершується за три доби до початку змагань (о 1200 31.12.2009 р. - що обумовлено технічними вимогами з налаштування ігрового обладнання).

6.2. Акредитація гравців проводиться за місцем проведення змагань, 03 січня 2010 р., з 900 до 1100.

7. Відзначення переможців

7.1. Учасники змагань, що якнайкраще відзначаться під час змагань (гравці, що посядуть I, II та III місця у відкритій категорії, та гравці, які виявляться найкращими в інших заявлених категоріях) нагороджуються дипломами, медалями відповідних ступенів і пам’ятними призами.

8. Фінансові відношення

8.1. Будь-які фінансові відношення між організаторами змагань, його учасниками, третіми особами відсутні.

8.2. Усі заходи в ході змагань є неприбутковими, проводяться на громадських засадах і на безкоштовній основі.

8.3. Всі учасники змагань приймають участь у заходах за власним бажанням і без грошової компенсації їх витрат.

9. Реклама під час заходів

9.1. Наявність будь-якої рекламної продукції (особиста, командна тощо) на формі учасників або на ігровому обладнанні під час заходів може бути допущена лише за узгодження з організаторами змагань.

9.2. Організатори залишають за собою право визначати прийнятність форми за наявності написів чи малюнків, що можуть сприйматись рекламними, та допускати або не допускати гравця до змагань у відповідності із вимогами цього Положення.

10. Фото та відеозйомка

10.1. Фото та відеозйомка під час спортивних змагань повинна проводитись з відстані, що не заважатиме рухам гравців під час матчу, а у безпосередній близькості до гравців - без спалаху та надмірного світла, що завдавав би гравцям незручностей та міг вплинути на результат гри.

10.2. Учасники змагань не мають права заперечувати фото-, відеозйомки, яка проводиться представниками засобів масової інформації без перешкод для учасників змагань.

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 155 гостей на сайті