20-21.04.2024
Прага

Найближчі турніри:

11 травня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

12 травня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Правила поведінки в гостьовій книзі
Правила поведінки в гостьовій книзі
Автор ФНХУ   
Вівторок, 03 лютого 2009, 15:44


Зрозуміло, неможливо повністю, до останньої букви сформулювати "норми поведінки" в розділі "Гостьова книга". Адміністрація сподівається, що відвідувачі самі можуть оцінити, наскільки те, що вони хочуть сказати в Книзі, відповідає тематиці обговорюваних проблем, наскільки це може бути цікаво більшості інших відвідувачів. Головним, на думку адміністрації, є все ж не абсолютне дотримання "букви закону" цього розділу, а слідування духу та традиціям.

Ми всі розуміємо, що пріоритетом на гостьовий є настільний хокей, гравці і вболівальники, з усіма супутніми питаннями і проблемами. Історично склалося так, що в гостьовій прийнято обговорювати актуальні питання, що стосуються настільного хокею в Україні і в світі. Не забуті в нашій гостьовій книзі і інші (крім настільного хокею) види спорту, в яких виступають українські спортсмени і збірні.

Спілкування на гостьовий - тільки для реальних людей. У разі анонімності пости рекомендовані до видалення.

Адміністрація сайту закликає відвідувачів гостьової книги утриматися при написанні повідомлень від наступних дій:

Публікація повідомлень, що містять прямі, навмисні образи на адресу гравців, тренерів і керівництва ФНХУ і Адміністрації сайту.

Використання в повідомленнях заздалегідь неправдивої і тенденційної інформації.

Провокації, образи чи погрози на адресу будь-якого з відвідувачів книги (Заборонено прояв будь-якої грубості, особистих образ і нецензурних висловів, як щодо юридичних, так і конкретних фізичних осіб). Відвідувачі повинні дотримуватися поважну форму спілкування.

Використання гостьової книги як поштової дошки оголошень для повідомлень приватного характеру, адресованих конкретному відвідувачеві (для цього є пошта).

Виявляти расову, національну та релігійну неприязнь, пропагувати тероризм, екстремізм, наркотики і інші теми, несумісні із загальноприйнятими законами моралі і пристойності.

Піднімати питання про виниклі технічні проблеми при роботі з сайтом (повідомити про такі проблеми необхідно поштою Адміністратору).

Написання рекламних текстів і повідомлень комерційного характеру.

Використання нецензурних виразів, в тому числі і завуальованих.

Відверта реклама будь-яких інших сайтів Інтернету, які не мають відношення до настільного хокею.

Адміністрація залишає за собою право видаляти повідомлення, що суперечать цим правилам.

Забороняється публічно пред'являти претензії і обговорювати дії Модератора сайту. Відвідувач гостьової, який не погоджується з дією Модератора, може висловити свою незгоду Модератору сайту поштою. Кінцеве рішення приймає Адміністрація сайту. Це рішення є остаточним і не обговорюваним.

На нашу думку, закладені принципи знаходяться в межах розумного, а тому не стануть більшості відвідувачів перешкодою для вільного обміну думками. Адміністрація закликає всіх відвідувачів книги дотримуватися вказаних принципів.

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 156 гостей на сайті