20-21.04.2024
Прага

Найближчі турніри:

11 травня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

12 травня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Україна Настільний хокей на Чернігівщині
Настільний хокей на Чернігівщині
Статті
Автор Мартиненко Олександр   
Четвер, 14 березня 2013, 19:08

Фотоальбом

Минулої суботи, 9-го березня у День народження великого Кобзаря, столична делегація (у складі: Корабель Валентин, Корабель Олексій, Олександр Марцинюк, Руслан Медвідь) відвідала невеличке історичне містечко Борзна на Чернігівщині. Вже не вперше за підтримки наших меценатів київські майстри настільного хокею приїздять на гостини до місцевого дитячого будинку. І вкотре такий візит стає не лише святомспорту а й чудовою можливістю для цікавого емоційного спілкування. Майстер-клас від віце-чемпіона Європи 2012 року серед юніорів у команді Олексія Корабля природно переріс у серйозний турнір для 12-ти місцевих любителів настільного хокею. Боротьба була безкомпромісною та чесною! Переможці двох груп склали півфінальні пари у плей-офф (до двох перемог). Максим Давиденко та Світлана Танасюк підтвердили закономірність своїх перемог у групах, подолавши опонентів у півфіналах. Світлана досить упевнено «відсушила» Артема Орла: 1:0, 1:0. А от Максиму довелося понервувати у двобої з Миколою Буличевим: 1:0, 1:2(от), 1:0(от). Втіхою для Миколи стала перемога у «втішному» фіналі за 3-є місце: 2:0. У фіналі Максиму все ж таки вдалося «розпечатати» ворота Світлани. Але це була перша й остання шайба, пропущена тріумфаторкою цього дня! Підсумковий рахунок серії: 2:0 (2:0, 2:1). Світлана Танасюк автоматично стала кращою також і серед дівчат. А отже загалом – аж два кубки в копілочку чемпіонки!  Суттєвий прогрес для Світлани після 5-го місця у попередньому подібному турнірі! Так тримати Світлано!

Всі учасники турніру та вболівальники отримали подарунки. Кияни презентували дітям два поля офіційно визнаного стандарту STIGA play-off для подальших тренувань та побажали якомога краще підготуватись до наступного їх візиту, що попередньо запланований на травень поточного року.

Вихованці дитячого будинку продемонстрували гостям також свою вправність у грі в настільний теніс. Рівень гри та завзятість вражає! Очевидно і в хокеї на столі місцеві хлопці та дівчата зможуть досягти значних успіхів, прославивши не тільки рідну Борзну, а й усю Україну! Чекатимемо кращих представників Чернігівщини на змаганнях з нахоку всеукраїнського рівня вже найближчим часом.

Товариське спілкування продовжили святковим обідом, яким господарі люб’язно пригостили гостей. Свято вдалося! Втому від тривалої подорожі цілком поглинули яскраві враження та позитивні емоції від цікаво прожитого дня…

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 239 гостей на сайті