Найближчі турніри:

13 квітня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

14 квітня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Україна "Приз захисту Бардієвського" знову в Антона Уманського
"Приз захисту Бардієвського" знову в Антона Уманського
Статті
Автор ФНХУ   
Вівторок, 11 квітня 2017, 20:50


Третій рік поспіль за підсумками чемпіонату країни знаходить свого володаря "Приз захисту Бардієвського". В цьому році для вручення нагороди гравцеві, який протягом сезону пропускає найменшу кількість шайб у вищій лізі, на "Кубок України - 2017" особисто прибув капітан команди "Ювента" Дмитро Кудрицький.


Перший чемпіон України потішив присутніх шикарними вусами, яким міг би позаздрити навіть маршал Будьонний:) Під час виступу Дмитро нагадав глядачам та учасникам змагань про свого одноклубника, який у свої найкращі часи чудово грав саме в захисті. За підсумками сезону 2016/2017 "Приз захисту Бардієвського" знову виборов Антон Уманський. Однак нажаль нагороду йому вручено не було, оскільки разом с іншими гравцями клубу "Лісові Хащі" Антон вирішив ігнорувати етап Світового туру, який проходив в Україні.

Цього року на приз претендували 22 нахокери, які грали у вищій лізі (за її відсутності - у груповому етапі на відбірковій стадії) на троьх та більше етапах чемпіонату України. Найкращій захист майбутній володар призу показав на турнірі, який проходив у Кропивницькому. У 25 іграх півфіналіст чемпіонату Європи - 2016 пропустив лише 30 шайб (в середньому - по 1,2 за гру). На маріупільському етапі кращий показник в захисті (1,43) був у киянина Олексія Гусака, на харківському - 1,57 - також у Антона Уманського. На обох турнірах, що проходили в Києві, кращим у захисті був представник Кропивницького Дмитро Литвинюк (1,58 та 1,5 шайб за гру відповідно).

Перший володар"Призу захисту Бардієвського" Валентин Корабель з Ірпеня цього разу став лише десятим. А до трійки кращих разом з Уманським та Литвинюком несподівано потрапив президент Федерації настільного хокею України харків'янин Михайло Шаломаєв, який раніше вище шостого місця не підіймався.

 

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 203 гостей на сайті