Найближчі турніри:

13 квітня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

14 квітня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті
Статті
Суботній вечір в українських тонах
Статті
Автор ФНХУ   
Середа, 07 вересня 2022, 14:47


В Україні зараз внаслідок війни не до настільного хокею. Однак українські гравці, які перебувають за кордоном, продовжують приймати участь в турнірах самого різного рівня. Так 27 серпня 2022 року в німецькому Вільгельмсхафені пройшов 16-й чемпіонат країни серед ветеранів. Турнір швидкоплинний. Всього одне коло й четверо в плей-офф. Тому важливо кожне очко, яке може бути втрачено в матчі з далеко не найсильнішим суперником. До середини групової стадії в лідерах були Герріт Янссен та Улі Хеннеманн. Замикав трійку лідерів Михайло Шаломаєв. У підсумку українець став у групі першим, а Герріт з Улі не потрапили до плей-офф. П’ятеро гравців набрали по 11 очок і в міні-турнірі щасливі квитки витягли Кай Армоніс, Айке Ромпа і Герман Петух. Щільність в турнірній таблиці була настільки високою, що сіяні третім і четвертим Ральф Поммеренке та Франк Брунеске стали відповідно другим і третім, але з кінця. Останнє місце зайняв Айме Лунгела. Нуль очок, різниця шайб – мінус 24. Здавалося б, про що говорити, але... цей гравець повернувся в настільний хокей через 27 років! В чемпіонаті Німеччини 1995 року він був восьмим з шістдесяти учасників. Розуміння хокею, вміння виконувати елементи, все при ньому. Не вистачає тільки натренованості. Зате бажання грати – через край! Упевнений, що найближчим часом він стане справжнім відкриттям на німецьких турнірах.

Плей-офф не став легкою прогулянкою для фаворитів. Після впевненої перемоги в першій грі 3:0 Шаломаєв програв Петуху 1:2. Останнім часом це найпопулярніший рахунок між цими гравцями. Так було на чемпіонаті світу в Таллінні, після чого Герман відправився до фінального дивізіону, а Михайло – дивізіоном нижче. Так було в групі на цьому турнірі, завдяки чому Петух потрапив до плей-офф. Так само буде й у групі турніру «SchlicktownCup-2022», який пройде кількома годинами пізніше. Тенденція, однак. У третій вирішальній грі українець був сильнішим (2:1).
Детальніше...
 
"Приз захисту Бардієвського" у сезоні 2020/21
Статті
Автор ФНХУ   
П'ятниця, 14 травня 2021, 14:53


Всьоме поспіль за підсумками чемпіонату України гравець, який упродовж сезону пропускає найменшу кількість шайб у вищій лізі, отримує  "Приз захисту Бардієвського". Цьогоріч нагороду виборювали 13 гравців. Це більше ніж втричі більше минулорічної кількості претендентів, однак вдвічі менше ніж в сезоні 2015/16, коли за приз імені Барді боролися 26 гравців. Втретє в кар'єрі володарем призу став Олексій Корабель, який за цим показником зрівнявся з Антоном Уманським. На рахунку Валентина Корабля - перший "Приз захисту Бардієвського", володарем якого він став за підсумками сезону 2014/15. 
Детальніше...
 
Харьковский Чех
Статті
Автор Пресс-атташе ФНХУ Алексей Ведерников   
Субота, 13 травня 2017, 19:26


Цикл «Отцы и дети» подошёл к логическому финишу. Все семейные тандемы, представленные в сборной Украины на данном этапе, уже опрошены и огорошены. Зато сегодня День рождения самого функционерестого игрока сборной Украины Михаила Шаломаева. Поэтому самое время побеседовать с ним за настольный хоккей и просто за жизнь. Для начала, наливаем-поздравляем и желаем. А затем закусываем блиц-винегретом. Итак, пас на Михаила:

Я не раз рассказывал о том, как познакомился с настольным хоккеем. Мне на 8 лет подарили сразу две поляны. Родители и дядя Валера постарались. Игроки – персонажи из великолепного советского мультика «Шайбу! Шайбу!!». Производитель хоккея – «Омский завод электротоваров». Рубились в него практически каждый день. С братом или друзьями. Порой доходило до того, что в одно время в ожидании поиграть было более десяти человек. У каждого была своя команда. У Игоря Мартыненко – Канада, у меня – ЧССР, у Андрея Никонца – СССР. Самый «сильно бросающий» Лебчик представлял США, самый «медленно играющий» Хаша – шведов. Были СССР-2, СССР-3, ГДР, ФРГ, Финляндия, Польша и даже… Греция:) Так что сегодня 37 лет как я играю в настольный хоккей.


Детальніше...
 
Субботний вечер с... Назаром Кондрашевским
Статті
Автор Пресс-служба ФНХУ   
Субота, 19 листопада 2016, 22:26

Сегодня стартовал 14-й чемпионат Киева по настольному хоккею. Впервые в карьере на пьедестал почета попал Назар Кондрашевский, который, наряду с Анатолием Даценко и Игорем Чабаном, входит в "когорту" самых быстрых игроков украинского нахока. И первый успех сразу стал золотым! Ранее Назар трижды оставался в шаге от заветной тройки: на этапе чемпионата Украины 2012/2013, проходившем в Харькове, и на двух этапах чемпионата Киева, на одном из которых в четвертьфинале был повержен Михаил Спиваковский. Пресс-служба ФНХУ не могла остаться в стороне от сегодняшнего события и напросилась к Кондрашевским. На чай...

- Добрый вечер, Назар. Разрешите поздравить Вас с первой медалью в настольном хоккее.

- Добрый вечер, Михаил, и конечно же спасибо!

- Как Вам первый этап чемпионата Киева?

- Однозначно жаль, что по тем или иным причинам, мы не досчитались многих ведущих игроков, но в этом был и положительный момент - не было явного фаворита, а интрига всегда заряжает на борьбу.

- Наигрались?

- Что есть - то есть. Когда вернулся домой и подошел по привычке к поляне, то сил хватило, чтобы дать один пас в никуда )

- Как Вам ребята, не попавшие в плей-офф?

- Юра Шаповаленко очень вырос в игровом плане, играет в классический вязкий хоккей по школе Виктора Левданского, но ему пока не хватает опыта не терять очки на равных себе. При этом, более опытным ребятам он кровушки попил изрядно. Виталий Куцурук также прибавил значительно, появились стабильные элементы и построение игры. Но больше всего, лично меня, порадовал Саша Водотыка. Сильные и точные замыкания вкупе с заряженностью на победу не раз принесли ему сегодня дивиденды.

Детальніше...
 
10 лет "Marganets Open"
Статті
Автор ФНХУ   
Середа, 19 листопада 2014, 13:59

 

Марганец

22 листопада 2014 року у Марганці пройшов ювілейний Х турнір "Marganets Open".

Місце проведення: Дніпропетровська область, м. Марганець, вул. Радянська, 86, кінотеатр "Дніпро"

Результати

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 25
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 281 гостей на сайті