20-21.04.2024
Прага

Найближчі турніри:

11 травня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

12 травня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Гостьова
Гостьова
Логін:
Текст повідомлення:
Контрольное изображение: Контрольное изображениеОбновить изображение
   
 

Слай

Поздравляем Игоря Мартыненко с первым серьезным титулом в карьере!

Четвер, 06 жовтня 2022, 15:27

W

Який же то оф-топ? Усі свої! Лише один хтось невідомий - що то за один?:) З якого осередку?

П'ятниця, 23 вересня 2022, 13:44

smaga


https://ibb.co/qpLzyyX

Добрый вечер!

Нашел случайно фотку на компе, не могу не поделиться с вами этим воспоминанием. Думаю люди на этой фотографии практически всем тут присутствующим глубоко ясны и понятны;)

Прошу извинить за небольшой оффтоп.

Середа, 21 вересня 2022, 04:37

W

В квітні в Криму ще прохолодно. Там краще проводити перший етап вже нового сезону. Та й для відновлення нормального життя і НХ-процесу у місцевого осередку буде більше часу...

Субота, 03 вересня 2022, 15:15

Danila

А може в Криму, як колись?

Вівторок, 23 серпня 2022, 17:34

Bundes©

Пропоную до 1 листопада взяти паузу і поки що нікуди не поспішати. Якщо ескалація війни посилюватиметься - провести один фінальний етап в місті Ірпінь у першій половині квітня. 

Вівторок, 09 серпня 2022, 13:44

котт

Вважаю що турнір рівня етапу ЧУ може прийняти місто- герой Ірпінь!!! 

Тут є серйозно- титулований осередок з нахоку і вмотивовані до перемог бійці! 

Так що майте нас на увазі на полному серьозі!!!!

Четвер, 28 липня 2022, 17:08

параход

Постараюсь найти помещение в Ирпене. сейчас много пустует. Действующих игроков сейчас проживает 7 чел. Вчера провели пробный турнир. У Корницкого Валеры дома. Отчет о турнире напишет Игнатенко В.П.

Спасибо Валерию за приглашение, а Сергею за вкусный ужин и приятное общение)))

П.С. Запорожцу респект за приобщение Цыганкова к НХ!!!!

Середа, 27 липня 2022, 14:09

Павло Пилипенко

Шановні гравці. Хоч у країні йде війна і з проведенням спортивних заходів великі проблеми, виникло питання, чи можливо взагалі нам розмірковувати над проведенням турнірів в Україні та відкритого чемпіонату України 2022/2023.

Зважаючи на те, що деякі міста, такі як Маріуполь та Рубіжне, де ми раніше грали опинились в окупації, Харків постійно під обстрілами в нас стало менше варіантів з вибором більш-менш безпечних міст, де теоретично можливе проведення етапів ВЧУ. Також частина гравців виїхала за межі країни. Ще можливі труднощі з поїздками по Україні, зважаючи на постійні обстріли залізничної інфраструктури.

Тому питання до всіх: чи потрібно нам готуватись до сезону, складати календар? З першого питания звісно виходить друге питання: хто готовий приймати участь у ВЧУ та буде відвідувати етапи в інших містах? На сьогоднішній день найбільш вірогіді міста для проведення турнірів, це Київ, Кропивницький та можливо Одеса.

Висловлюйте свої думки, будь ласка.

Вівторок, 26 липня 2022, 09:07

Bundes©

https://ibb.co/86vvsr5

Хірургічне обладнання на суму понад 150 тисяч євро від мережі АЗК KLO для Харківського військового шпиталю.

Військово-Медичний Клінічний Центр Північного Регіону (Харківський військовий шпиталь) — регіональний багатопрофільний медичний заклад, що надає високотехнологічну допомогу військовослужбовцям в умовах стаціонару, а також пораненим та хворим бійцям у військово-польових та стаціонарних умовах.

⠀Військово-медичний Клінічний Центр Північного Регіону має більш ніж 140-річну історію. Він «пройшов» Першу світову війну, Велику Вітчизняну та, гадаємо, ніхто й припустити не міг, що наступною війною зі злом буде порятунок нас, українців, від нападу сусіда-терориста.

Важко переоцінити внесок медиків у перемогу. З перших днів бойових дій вони рятували бійців та мирних жителів, не шкодуючи себе. Оперували по кілька діб без сну. Наша подяка медикам, які в такий жахливий для нашої країни час, ризикують життям заради порятунку людей, не знає кордонів.

⠀Передані нами, разом з благодійним фондом Ukrainehilfe Salchendorf, мікроголкотримачі є особливо делікатними інструментами. Тримачі мікроголок підпружинені та спеціально збалансовані. Це дозволяє хірургу безпечно поводитися під час операції. Ми щиро сподіваємося, що наша посильна допомога допоможе лікарям у їх нелегкій справі та врятує життя.

Слава Україні!

П'ятниця, 15 липня 2022, 09:00

Joker

Супер новость! Спасибо Игорь! Думаю не стоит останавливаться и пытаться угадать, кто будет следующим гостем.

Неділя, 03 липня 2022, 19:32

Слай

Поддерживаю Игоря Запорожца в его стремлении популяризировать настольный хоккей и привлекать для этой цели известных людей. Это очень хорошее начинание. Которое подталкивает нас к тому, чтобы брать с него пример: пусть каждый из нас, подобно Игорю, приглашает к себе в гости известных личностей - людей шоу-бизнеса, спорта, науки, кинематографа - поиграть в настольный хоккей, пообщаться и устроить фотосессию... Настольный хоккей заслуживает того, чтобы в него играли медийные личности!

Неділя, 03 липня 2022, 16:47

Слай

Если Цыганков, играя в настольный хоккей, выглядел настолько уверенно, как об этом написал Игорь Запорожец, то он действительнео талантливый футболист.

Неділя, 03 липня 2022, 16:27

Павло Пилипенко

Цікава людина завітала до Ігоря Запорожця аби пограти у настільний хокей.

Стаття на головній сторінці нашого сайту.

Неділя, 03 липня 2022, 09:54

Joker

Большое спасибо, Владимир. Рад стараться. По поводу интернациональной бригады: был дан клич в группе ITHF в facebook, но никто не отозвался. Кстати, я сейчас работаю над добавлением таймкодов в трансляцию, для того чтобы игроки и зрители быстрее находили свои либо интересующие их игры. Уже готов Четверг и Пятница. Завтра и послезавтра будут суббота и воскресенье соответственно.

Вівторок, 14 червня 2022, 22:08

W

Алаваерды: Реально Виталий Куцурук совершил подвиг имени финского Кукусинена, приковав себя в одиночестве к тарнсляции ЧЕ.Огромное спасибо ему за это!

На будущее, всё же, для ещё большей пользы дела желательно своевременно организовывать группу видео-промоутеров и комментаторов, и конкретно - международную.

Вівторок, 14 червня 2022, 14:29

Joker

Поздравляю игроков сборной Украины с блестящим результатом! Если сейчас так сыгралы, то надеюсь в 23 году в Норвежском Брюне обязаны брать 10/10. 

Отдельная благодарность за помощь в комментировании трансляции Алексею Кораблю, Игорю Запорожцу, Владимиру Куделе и Валерию Матанцеву. Без Вам я бы сам не вывез в одиночку 3,5 дня.

Большое спасибо!

Понеділок, 13 червня 2022, 15:17

Слай

Завершился чемпионат Европы имени Мадеры. Парень расширил границы нашего сознания. Как он, будучи котом в мешке, смог обыграть в серии первую клюшку мира, остается загадкой. От этого можно звездануться, как говорит один мой знакомый астроном. Когда я узнал об этом сногсшибательном итоге, вокруг меня все качнулось и я стал более задумчивым, чем роденовский "Мыслитель". Это не просто сенсация, это не налезает ни на какую голову... Я до этого видел несколько матчей с участием Калнинша, он был в блестящей форме, по сути вытворял на поляне все, что хотел, обыгрывая отнюдь не слабых соперников с разгромными счетами. Честно говоря, я ужаснулся его формой... и тут такой сюрприз. После такого волей-неволей станешь философом, как в том анекдоте:

 "Студент выучил все билеты по философии, но на экзамен не пошел, потому что жизнь не имеет смысла и все люди в ней пешки".

 Так и в нашем случае: Мадера, как истинный философ, перевернул нам всем сознание, показав себя настоящим королем в окружении пешек. Пусть даже с громкими именами...

Понеділок, 13 червня 2022, 13:47

Bundes©

Забыл добавить. Отдельное спасибо тем игрокам, кто имел форму с логотипами КЛО & БОРЩ, взял с собой на ЧЕ и надел. Вы не оставляете теперь мне выбора). Даст Бог поменяется ситуация, наши войска кардинально сменят ситуацию на фронте и поеду выбью для Федерации снова новые поля на сезон. Ну и, конечно, отдельное спасибо за игру в футболках КЛО Евгению Матанцеву. Кропивницкий с лихвой отбил подаренные городу поля и заслужил на новые.

Понеділок, 13 червня 2022, 12:27

Bundes©

Хочу висловити подяку нашим гравцям за вдалий виступ нашої збірної на чемпіонаті Європи у Словенії. Посісти друге медальне місце без низки ключових гравців – це реально спортивний подвиг. Молодці! Приємно було за вас вболівати.

Понеділок, 13 червня 2022, 08:24

 

Количество записей << Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>Сторінка 5 з 1767
Powered by Phoca Guestbook
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 291 гостей на сайті