20-21.04.2024
Прага
Головна Новини Україна Блискуча перемога Роні Нуттунена!
Блискуча перемога Роні Нуттунена! Друк e-mail
Новини
Автор журнал Познайко   
П'ятниця, 09 лютого 2007, 18:26

На початку лютого 2007 року в Швеції відбулась грандіозна подія - Швецький чемпіонат з настільного хокею, який є найпрестижнішим в цьому виді спорту серед скандинавських країн. Переможцем став, як ми і сподівались, Роні Нуттунен - талановитий 17-річний юнак з Фінляндії. Ми пишаємось його здобутками! Роні Нуттунен підтримує дитячий Всеукраїнський чемпіонат з настільного хокею серед учнів 6-12 років «Пізнайкова діамантова шайба», який проводиться за ініціативи Дитячого журналу «Пізнайко» та є його офіційною особою. Юний чемпіон з легкістю переміг своїх основних суперників – 2-е місце посів Фінн Фріс зі Швеції, 3-є місце розділили між собою Едгарс Цайцс з Латвії та Іван Захаров з Росії.

Цією перемогою, Роні став ще ближчим до здобуття найпрестижнішого трофею Міжнародної Федерації настільного хокею – «Кубку Горана Агдура»*. Цим Кубком буде нагороджений переможець Світового Туру з настільного хокею.

*Горан Агдур відомий як основоположник настільного хокею у світі. Він написав відому в колах нахокерів «Біблію настільного хокею», де детально розписав всі ігрові комбінації.

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 297 гостей на сайті