20-21.04.2024
Прага
Головна Новини Україна Рішення чергових зборів Виконкому ФНХУ 31 січня 2008 року (м. Київ)
Рішення чергових зборів Виконкому ФНХУ 31 січня 2008 року (м. Київ) Друк e-mail
Новини
Автор ФНХУ   
Понеділок, 02 лютого 2009, 16:51

После окончания турнира 31-го января состоялось заседание исполкома ФНХУ.

Для детального ознакомления с принятыми решениями нажмите на ссылку "Подробнее.."


Присутні: Пилипенко П., Яковлєв В., Даниленко О., Сапожников В.

Відсутні: Куделя В., Шаломаєв М.

 

1.        Вивести Куделю В. зі складу Виконкому згідно з усною заявою за власним бажанням.

 

Посада Керівника комітету регіонального розвитку залишається вакантною до отримання пропозицій від кандидатів на її заміщення. Рішення прийняте одностайно.

 

2.        Затвердження правок до україномовного варіанту «Правил гри у настільний хокей», що були запропоновані Куделею В., Даниленком О. та Яковлевим В. з метою більш якіснішої адаптації перекладу «Правил…» з мови оригіналу (англійська) до української мови.

 

Оновлені «Правила гри у настільний хокей» у дводенний термін викласти на офіційному сайті ФНХУ та відіслати до ITHF для подальшого розміщення їх на офіційному сайті Міжнародної Федерації Настільного Хокею. Рішення прийняте одностайно.

 

3.        Про Статут Всеукраїнської Громадської Організації «Федерація Настільного Хокею України»

 

Допрацювати проект даного Статуту для подальшого його затвердження не пізніше червня 2009 року. Рішення прийняте одностайно.

 

4.        Про місце проведення наступних відкритих командних чемпіонатів України з настільного хокею.

 

Кожен наступний ВКЧУ буде проводитися у тому місті, яке представляє команда-переможець передуючого ВКЧУ. Якщо команда-переможець передуючого ВКЧУ представляє іншу країну, наступний ВКЧУ проводиться у місті, яке представляє найкраща українська команда. Якщо найкраща українська команда складається з гравців, які представляють різні міста, вони самі мають визначитися з містом проведення наступного ВКЧУ у двомісячний термін з моменту завершення передуючого ВКЧУ. Рішення прийняте одностайно.

 

5.        Про Положення про клубний рух у ВГО ФНХУ.

 

Допрацювати проект Положення для подальшого його затвердження не пізніше червня 2009 року. До введення у дію Положення до 1 червня 2009 року:

·         Заборонити будь-які переходи гравців з клубу в клуб з 31 січня по 1 червня 2009 року. Виключення надаються лише входу до лав будь-якого клубу тих гравців, які раніш не були заграні за жоден клуб.

·         Належність гравців до клубів на даний момент затвердити згідно з заявками клубів на участь у відкритому командному чемпіонаті України-2008/09 (за виключенням взятих в оренду гравців).

·         Керівникам клубів надати до ФНХУ перелік гравців, що є членами клубу до 28.02.2009р.

·         Керівникам клубів надати до ФНХУ копії заяв вступу гравців до клубу (якщо гравцеві не виповнилося 18 років, заяву підписують батьки) до 28.02.2009р.

·         Керівникам клубів надати до ФНХУ проект статуту Клубу, або затверджений Статут Клубу, в якому обов’язково мають буди прописані умови прийняття гравців до клубу, умови виходу гравців з клубу та умови віддання гравців в оренду.

 

Рішення прийняте одностайно.

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 214 гостей на сайті