20-21.04.2024
Прага

Найближчі турніри:

11 травня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

12 травня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Кропивницький Дитячий чемпіонат Кіровограду 2010 (результаты)
Дитячий чемпіонат Кіровограду 2010 (результаты)
Результати
Автор ФНХУ   
Неділя, 19 грудня 2010, 02:00

IV Відкритий дитячий чемпіонат м. Кіровограда з хокею на столі пройшов у святковий для усіх дітей день - день Св. Миколая - 19 грудня 2010 року.

Це по-справжньому дитяче і навіть трохи казкове свято дійсно варте того, аби ми відзначили його веселою дитячою грою!

Допомогли нам провести ці змагання адміністрація і персонал Кіровоградської обласної дитячої бібліотеки ім. А.П.Гайдара - у зимові дні теплі, світлі і просторі приміщення бібліотеки якнайкраще підходять для зустрічей малечі.

Кіровоградський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і Відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради теж активно підтримали ідею і, навіть, надали наградний фонд чемпіонату (кращі гравці отримали справжні спортивні медалі і "фірмові" дипломи з офіційною символікою м. Кіровограда).

На змагання зібрались 25 юних кіровоградців у віці від 6 до 15 років (досить велика, як для турнірів останніх років в Україні, кількість гравців). Кожен з гравців вже досить знайомий з грою і представляв "свій" осередок хокею на столі з десяти тих, що вже маємо в нашому місті.

На жаль, не змогли приїхати на змагання кияни (хоча дуже хотіли і до останнього сподівались на вдалий збіг обставин) - хто через негоду і поганий стан на дорогах, хто через невчасну хворобу. Через зайнятість власними святковими заходами і зустріччю гостей не прийшли "барвінчата".

За результатами змагань звання Чемпіона Кіровограда 2010 року серед молодших юніорів (до 15 років) у хлопців виборов Роман Левчук (представник гімназії №9). Віце-чемпіоном у цій віковій категорії став Володиир Куроп’ятник (гімназія №5 ім. Т.Г.Шевченко), а третім призером - Андрій Троцький (також гімназія №5 ім. Т.Г.Шевченко). Почесне четверте місце серед найсильніших юних гравців міста виборов Ернест Банявічус (ЗОШ №6) - він перейшов до категорії молодших юніорів із старшої дитячої (до 12 років) категорії через відсутність конкурентів і досить впевненно зіграв у відбірковому колі - вийшов до плей-оф з другого місця.

Чемпіонкою Кіровограда 2010 року серед дівчат стала Еріка Банявічуте (ЗОШ №6), на другому місці Мілена Місько (ЗОШ №33), третя – Єлізавета Жовтенко (ЗОШ №9).

Звання Чемпіона міста серед наймолодших учасників змагань ("молодші кадети" - хлопчики до 10 років) впевненно виборов Валерій Іванов - із усіх матчів, зіграих ним у цей день, у нічию з ним вдавалося грати лише Дмитру Литвинюку, який загалом став "бронзовим" призером у цій категоріх учасників. А "срібло" дісталося однофамільцю Чемпіона Владиславу Іванову.

Наостанок хочу від імені усіх юних кіровоградських аматорів хокею на столі, а також, від Кіровоградської федерації настольного хокею, подякувати колективу дитячої бібліотеки ім. А.П.Гайдара і, особисто, її директору - Таісії Сергіївні Манжулі за підтримку і допомогу.

Дякуємо усім небайдужим до таких веселих, цікавих, корисних, здорових дитячих забав, як хокей на столі.

Результати за категоріями:

Молодші кадети (до 10 років)

1 - Валерій Іванов

2 - Владислав Іванов

3 - Дмитро Литвинюк

4 - Кирило Жовтенко

5 - Павло Іванов

6 - Марк Настоящий

7 - Олексій Хлименков

8 - Віктор Костюк

9 - Іван Романов

Дівчата-юніори

1 - Еріка Банявічуте

2 - Мілена Місько

3 - Єлізавета Жовтенко

4 - Марина Болюк

5 - Анастасія Хлименкова

6 - Лілія Діордієва

Молодші юніори (до 15 років)

1 - Роман Левчук

2 - Володимир Куроп’ятник

3 - Андрій Троцький

4 - Ернест Банявічус

5 - Гліб Манжола

6 - Артем Кадомець

7 - Петро Ламбант

8 - Михайло Курилов

9 - Максим Таляренко

10 - Єгор Гусак

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 116 гостей на сайті