Головна Новини Україна Турнір у Білій Церкві
Турнір у Білій Церкві Друк e-mail
Новини
Автор ФНХУ   
Вівторок, 08 лютого 2011, 00:56
У суботу 5-го лютого у м.Біла Церква у приміщені Райдержадміністрації відбувся перший у цьому регіоні офіційний турнір з настільного хокею (STIGA).

Наполеглива підготовча робота місцевих ентузіастів спорту вилилась у цікаві та добре організовані змагання, що подарували чимало радості та піднесених емоцій учасникам та вболівальникам, відкрила для Білоцерківщини ще один молодий і швидко прогресуючий вид спорту та дозвілля. Крім самого турніру у програмі дня були також майстер-класи від запрошених організаторами досвідчених майстрів гри з Києва - Віктора Левданського та Олександра Мартиненка, засновників найсильнішого на сьогодні клубу в Україні НХК "ЛЦ "Лісові Хащі". Самі змагання пройшли у напруженій та цікавій боротьбі. Суттєвим подразником для білоцерківців стали юні, але поки що більш треновані спортсменки зі столиці - сестри Анастасія та Марія Мартиненки. Гості досить упевнено пройшли до стадії плей-оф, а потім і до півфіналу. Здавалось справа йшла до сімейного фіналу, але "гостинність" господарів цього дня була не безмежною. Талановитому Петру Михайлюку всеж таки вдалось зупинити одну з сестер і забронювати місце у фіналі за представником Білої Церкви! У головному ж протистоянні дня сенсації не сталося. Наймолодша учасниця юна Марійка продемонструвала зрілу та результативну гру, не залишивши сумнівів у тому, що сьгодні вона заслужено була найкращою.
Змагання організовані за підтримки та безпосередньої участі представників місцевої влади та гросмадськості. Особливу подяку варто висловити фундаторам новостворюваної білоцерківської федерації настільного хокею Генадієві Прищепчуку та Максиму Заїченку.
Гучних звитяг та славетного спортивного майбутнього, наші нові друзі!
Ласкаво просимо до дружної світової настільно-хокейної громади!

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 277 гостей на сайті