Головна Новини Україна Рішення позачергових Загальних зборів щодо ефективності та доцільности роботи Комітету з розвитку дитячого, жіночого спорту та міжнародних зв’язків ВГО "ФНХУ" та його голови Яковлєва В.
Рішення позачергових Загальних зборів щодо ефективності та доцільности роботи Комітету з розвитку дитячого, жіночого спорту та міжнародних зв’язків ВГО "ФНХУ" та його голови Яковлєва В. Друк e-mail
Новини
Понеділок, 07 листопада 2011, 16:24

7 серпня 2011 року завершилося голосування чергових Звітно-виборних зборів ВГО «Федерація настільного хокею України» (надалі — ФНХУ). Серед прийнятих рішень на посаду керівника Комітету з розвитку дитячого, жіночого спорту та міжнародних зв’язків було обрано Яковлєва Володимира.

Проте до виконання своїх прямих обов’язків Яковлєв В. не приступив, про що красномовно свідчить відсутність нових гравців жіночого та дитячого розрядів, які були йому доручені. Через наднизьку ефективність діяльності Яковлєва В. на займаній посаді реальним розвитком міжнародних зв’язків, залученням до настільного хокею представників дитячого, жіночого розрядів змушені були займатися інші члени виконавчого комітету та особи, що не входять до керівних органів ФНХУ. В якості члена виконавчого комітету ФНХУ Яковлєв В. не виявляв активності та жодного разу не поцікавився внутрішніми справами виконкому ФНХУ.

Натомість Яковлєв В. в усній формі та через інтернет-ресурси розповсюджував та продовжує розповсюджувати неправдиву інформацію, що дискредитує ФНХУ та її керівництво.

У зв’язку з цим президент ФНХУ Кудрицький Дмитро ініціював позачергові Загальні збори ФНХУ, і переважною більшістю учасників голосування, а саме: «за» — 16; «проти» — 5; «утримався» — 1; — Загальними зборами ФНХУ прийнято наступне РІШЕННЯ:

За невиконання своїх прямих обов’язків та дискредитацію ФНХУ та її керівництва вивести Яковлєва В. зі складу виконавчого комітету ФНХУ та зняти з посади керівника Комітету з розвитку дитячого, жіночого спорту та міжнародних зв’язків, а відповідний комітет — ліквідувати.

Рішення вступає в дію з моменту публікації на офіційному сайті ФНХУ.


Голова Загальних зборів ФНХУ,

Кудрицький Дмитро.

 

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 257 гостей на сайті