20-21.04.2024
Прага

Найближчі турніри:

11 травня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

12 травня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропарк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Кіровоград Перший турнір з Хоккею на столі відбувся і в центральній Україні
Перший турнір з Хоккею на столі відбувся і в центральній Україні
Статті
Автор Владимир Куделя   
Неділя, 10 жовтня 2004, 00:30
9 жовтня 2004 р. декілька кіровоградських аматорів зібралися в фойє кіно-кафе "Пантера" і провели груповий турнір з Хоккею на столі. Турнір було зіграно за скороченним регламентом: в одне коло – без стадії визначення переможця в фінальних іграх „на-виліт”(плей-оф)...

9 жовтня 2004 р. декілька кіровоградських аматорів зібралися в фойє кіно-кафе "Пантера" і провели груповий турнір з Хоккею на столі. Турнір було зіграно за скороченним регламентом: в одне коло – без стадії визначення переможця в фінальних іграх „на-виліт”(плей-оф).

Спортивні показники не довліли над учасниками турніру. Метою їх зустрічи було знайомство гравців один з одним, а також, з хоккеєм – як з різновидом серьйозних справ і стосунків. Проте, протокол турніру вівся, і турнірна таблиця має звичні показники.

Ім'я гравця
Рахунок в партії
Т. В. М. Ю. О. А.
Тарас
  1 : 5 3 : 0 1 : 2 2 : 0 1 : 3
Володимир
5 : 1   1 : 0 3 : 1 4 : 1 ---
Максим
0 : 3 0 : 1   0 : 3 1 : 3 2 : 3
Юрій
2 : 1 1 : 3 3 : 0   2 : 1 ---
Олексій
0 : 2 1 : 4 3 : 1 1 : 2   ---
Анатолій
3 : 1 --- 3 : 2 --- ---  

Ім'я гравця
Очки Шайби Місце
Тарас
4 7 : 7 ІІІ
Володимир
8 13 : 3 І
Максим
0 1 : 10 V
Юрій
6 8 : 5 ІІ
Олексій
2 5 : 9 І V
Анатолій
--- --- ---

Для більш повного зображення ходу турніру і ітогової таблиці треба додати трохи роз ? яснень, а саме:

Всі матчи гралися на одному полі, гравці попарно підходили до столу, а інші, спостерігаючи за перебігом матчів і вивчаючи манери гри оппонентів, чекали своєї черги та вболівали за хоккей.

Тарас за віком відноситься юніорської групи, та його друзі-однолітки, що зголошувалися прийняти участь в змаганнях, не прийшли на турнір, і тому Тарасу було надано можливість випробувати себе у боротьбі з дорослими.

Максим через обставини пішов з турніру до його завершення, не встигши зіграти з Володимиром. Після обговорення ситуації, в цьому незігранному матчі Максиму була зарахована технічна поразка з рахунком 0 : 1.

Анатолій зіграв лише два матчі, і теж пішов з турніру до його завершення. Не зважаючи на те, що він показав гарну боротьбу і виграв обидва з зіграних ним, матчі, учасниками турніру було прийняте рішення анулювати його результати (хоча, була пропозиція також зарахувати йому технічні поразки в незіграних матчах, і тоді Анатолій з чотирма очками посів би зовсім не останнє місце).
За вітсутності аудійного джингла, спливання часу матчів засікалося почергово одним з гравців (переважно то був Тарас, і він дуже добре справлявся з цим почесним завданням).
Загалом, піднесений емоційний фон турніру передався від гравців і до працівників закладу, де проходили матчі. По завершенні змаганнь дехто з них навіть спробував „згадати дитинство” і поганяли трохи шайбу. А гравці домовились зустрітися ще й наступного дня і продовжити дійство, що має назву Хоккей на столі.
Одже, задекларований „розвиток” хоккея на столі в Кіровограді розпочався.
Та... далі ще буде.
Наостанок, дозвольте від імені усіх гравців сьогодняшнього турніру виразити подяку Віктору Георгієвичу Токарєву, власнику кафе „Пантера” і телерадіокомпанії „ TTV ”, за розуміння і підтримку (надалі сподіваємося побачити і його за ігровим столом, бо щиро зичимо і йому відчути смак гарних емоційних переживань, що отримує гравець хоккея на столі під час матчу).

 

 

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 229 гостей на сайті