Найближчі турніри:

13 квітня у Києві пройде другий етап відкритого чемпіонату України
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

14 квітня пройде другий етап KLO-Ліги (гравці віком 40+) сезону 2023/2024
Місце проведення: Броварський проспект, 10, Гідропапк, РК Фабор

Для реєстрації пишіть у Телеграм , або у нашій гостьовій книзі, або пишіть у Фейсбук-месенджер  ФНХУ

Головна Статті Україна Приз захисту Бардієвського
Приз захисту Бардієвського
Статті
Автор ФНХУ   
Вівторок, 12 травня 2015, 21:31

 

По закінченні чемпіонату України сезону 2014/2015 були підведені підсумки розіграшу «Призу захисту Бардієвського». Ідея щодо вручення перехідного кубку для найкращого гравця у захисті була озвучена капітаном НХК «Ювента» Дмитром Кудрицьким на початку розіграшу одинадцятого відкритого чемпіонату України.


Новий приз в українському настільному хокеї виборювали двадцять чотири гравці. Саме стільки нахокерів прийняло участь у трьох та більше етапах чемпіонату країни цього сезону.


За регламентом «Призу захисту Бардієвського» до загального заліку повинні були увійти шайби, пропущені гравцями у вищій лізі. Однак у зв’язку зі значним зменшенням кількості учасників на етапах ВЧУ найкращі три результати враховувались за підсумками ігор у відбіркових групах.


Оскільки кількість гравців на різних етапах була різною, до загального заліку враховувалась середня кількість пропущених шайб протягом однієї гри.

 

 

 

З урахуванням того, що турнір в Маріуполі пропустила переважна кількість ведучих українських гравців, можна було б передбачити, що основними претендентами на перемогу стануть призери четвертого етапу ВЧУ – Віталій Сапожніков, Роман Ігнатенко та Михайло Шаломаєв.


Однак першим володарем «Призу захисту Бардієвського» став Валентин Корабель – самий стабільний гравець, який протягом трьох етапів пропускав по 43 шайби. У 81 грі представник Ірпіня пропустив 129 шайб (в середньому -1,59 за гру). Другим з відставанням в одну соту став Михайло Співаковський, третім з результатом 1,68 – киянин Сергій Циба.


Сподіваємось, що чудовий перехідний кубок буде найкращою пам’яттю про Дмитра Бардієвського – людину, яка через все життя пронесла свою любов до настільного хокею…

 

 

 
Вхід

Календар сезону 2023/24 Ukrainian tournaments:
Рейтинги сезону 2023/2024
Архів рейтингів

Архів рейтингів

Нахок в інших країнах

Міжнародний рейтинг ITHF
Закордонні посилання

На сайті
На даний момент 334 гостей на сайті